20.11.2021 | 10:15
Ангелкова посрещна в САЩ новината за самоубийството на секретаря си
Тунингованата ексминистърка е на разходка в САЩ

Бившата туристическа министърка и депутатка от ГЕРБ Николина Ангелкова разбра в САЩ, където е на посещение от няколко дни, шокиращата новина за убийството и последвалото самоубийство на бившия шеф на политическия й кабинет. Малко след 13,00 часа източно време любимката на Бойко Борисов е била известена за трагичната развръзка от издирването на Христо Кацаров, който уби приятелката си Елена след караница в Нидерландия преди дни.

Той бе намерен мъртъв в апартамент в столичния ж.к. „Дървеница“ с огнестрелна рана, след като бе обявена европейска заповед за ареста му заради ликвидирането на гаджето му. Кацаров бе дългогодишен парламентарен секретар и сочен за една от младите надежди на ГЕРБ. Бе и кандидат за депутат в последните парламентарни избори от листата в Бургас.

Ангелкова досега не е реагирала публично, а последната й снимка, публикувана днес, съвпада с момента, в който медиите в България гръмнаха с новината за Кацаров.

От няколко дни тя е във Вашингтон, където утъпква пътеките, проправени някога към Конгреса от бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Привърженичката на пластичната хирургия се снима с куп официални лица, конгресмени, лидери на неправителствени организации, а едновременно с това не спира да агитира в полза на проф. Анастас Герджиков за предстоящия президентски балотаж в неделя. Тя лети за България тази нощ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране