07.08.2015 | 0:03
„Астън Вила“ се отказа от Бербатов
Българинът все още е безработен

Димитър Бербатов няма да играе в Астън Вила. В Англия обявиха, че тимът от Бирмингам се е отказал да привлича българина.

Така нападателят остава свободен агент, след като през лятото напусна Монако. Той изрази желание да се завърне във Висшата лига, където игра за Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Фулъм. Бившият капитан на Вила Стилиян Петров дори намекна, че Бербатов води преговори с бирмингамци. Според в. „Дейли мейл“ обаче мениджърът Тим Шерууд вече се е отказал от нашенеца.

Медиите в Турция пък обявиха, че 34-годишният нападател е отказал на Галатасарай заради английския клуб. Сега отново турският тим излиза на преден план като опция за българина.

Във Вила преговаряха с Тотнъм и за Емануел Адебайор, но африканецът поискал 100 000 паунда седмично. Сега Шерууд е решил да се насочи към друг нападател. Един от споменаваните варианти е Чарли Остин от изпадналия КПР.

1 коментар

  1. Цингов каза:

    Митю бил безработен.От утре започвам да плача,защото ми е много мило за бедното момче.З4-тири години за един футболист,са достатъчни за пенсиониране.Има възход има и падение,особено когато се намесят годините.Така че свиквай с това,с което са свикнали отдавна всички твои сънародници.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране