06.09.2015 | 0:01
“Атака“ издига Явор Нотев за кмет на София
Той е известен като един от умерените членове на националистическата формация

Депутатът Явор Нотев ще бъде кандидатът на “Атака” за кмет на София. Това съобщи в събота лидерът на партията Волен Сидеров пред “Дарик“.

Явор Нотев е адвокат по наказателно право и депутат от “Атака” в трето поредно Народно събрание. В момента е зам.-председател на парламента и член на правната комисия. Член е на ръководството на “Атака”. Нотев е известен като един от умерените членове на националистическата формация. Той е представител на партията в парламентарната комисията по правни въпроси.

На изборите Нотев ще се изпрати най-вероятно срещу Йорданка Фандъкова (ГЕРБ), Вили Лилков (Реформаторския блок), Михаил Мирчев (БСП), Виктор Лилов (ДЕОС), Мария Календерска (ББЦ) и Андрей Георгиев (ДПС).

В Пловдив кандидат на “Атака“ ще бъде бившият народен представител Павел Шопов, в във Варна партията застава зад кандидатурата на настоящия общински съветник Костадин Костадинов. Според Сидеров във Варна “Атака“ има сили за балотаж.

4 коментара

  1. Коленков каза:

    Нотев, който иначе е адвокат,мога да го наема в скоро време, да защити мой комшия,който е откраднал по невнимание магарето на свой съселенин.Мисля,че с мънкането по време на пледоарията си,ще преспи съдът и спечели делото.

  2. атакалъ каза:

    Този боклук под мене е много ядосан че продажник Содероглу АГА няма да е избран.Маршал Сидероглу АГА от гетото няма пари за Варадеро вече.3

  3. Маршал Будю от Банкя каза:

    Ако отхвърлим политическата принадлежност на кандидатите за кмет на София най добре е Нотев да бъде избран.

  4. атакалъ каза:

    Що не издигнат за кмет на София Чиколина, дясната ръка на Сидероглу?!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране