01.07.2015 | 18:21
Автобус се вряза в спирка в София, има ранен
Дете загина при тежък пътен инцидент в Пловдив

Автобус на столичния градския транспорт се вряза в спирка в квартал Редута. Според информация на общината, едно момиче е леко пострадало, но е отказало да постъпи в болница.

Рейс номер 72 е закачил козирката на спирката и буквално я е преместил, чупейки и електронното информационно табло. По непотвърдена информация преди ден камион също е закачил козирката.Хора от квартала коментираха, че по толкова тясна улица не е нормално да има двупосочно движение, в което да участват и автобуси, и камиони.

Междувременно при тежка катастрофа в Пловдив загина 9-годишно. Преди 15 ч. е подаден сигнал за челен сблъсък между два автомобила на Рогошко шосе. На място са пристигнали екипи на спешна помощ, пожарната и полиция.

По данни на МВР лек автомобил „Ланчия” е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в товарен автомобил „Мерцедес”. В колата са пътували 42-годишна жена и 9-годишно момиченце.

Двете пострадали са транспортирани към болница, но по пътя детето е издъхнало. Все още се изясняват причините за тежката катастрофа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране