29.06.2015 | 0:02
Автовоз изсипа коли на “Тракия”
Катастрофата е станала на 88-ия километър

Автовоз, пътуващ в посока София, се е обърнал вчера преди обeд на магистрала “Тракия”, като при инцидента натоварените на него автомобили са се изсипали в двете ленти на аутобана.

Пътно-транспортното произшествие е станало на 88-ия километър, където в момента движението върви в едната лента заради ремонта на този участък от преди разклона за пазарджишкото село Гелеменово. Шофьорът на камиона е изгубил управлението, навлязъл е в отсрещното платно и се е ударил в идваща срещу него лека кола.

От сблъсъка е пострадала шофьорката на лекия автомобил, който е пътувал в посока Пловдив. Тя е с порезни рани от счупените стъкла, но няма сериозни наранявания, са констатирали пристигналите на място лекари от областната държавна болница в Пазарджик. Вследствие на преобръщането на камиона колите са били изпаднали на пътя и са блокирали движещите се в двете посоки превозни средства.

Веднага след инцидента на място са били изпратени екипи на жандармерията и на пазарджишката полиция, за да отклоняват движещите по автомагистралата автомобили, съобщи говорителят на местната Областна дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Докато бяха отстранени автомобилите от платното, движението се пренасочваше през Пазарджик, по пътя за Септември до магистралата, а в другото платно бяха взети мерки придвижването да става нормално, обясни Стоянов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране