04.03.2024 | 11:44
„АЗ сложих руските знамена на „Цариградско“! А ти, Ухо, пропагандираш украинизъм и содомия“
Я ми обясни, моля те, какво точно символизира тази рисунка по-долу, която си изтипосал на цяла сграда в центъра на София?

Руски знамена са поставени на стълбове на столичния булевард „Цариградско шосе“, съобщи на страницата си във Фейсбук столичният пишман кмет Васил Терзиев, назначен от ОИК – София с подправени флашки! Ухото извършва проверка на записите от камерите на Центъра по видеонаблюдение, за да се установят фактите и извършителите, и да се предприемели съответните действия….

Абе Васко, какво точно ще се „предприеме“, че не мога да се сетя? Ето приеми, че АЗ поставих знамената, хайде да те видим какво пък толкова ще „предприемеш“. Знамената са сложени, защото е ТРЕТИ МАРТ, което е НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ, но ТИ не отбелязваш подобни знакови дати, свързани с Родината ни. Те се веят в знак на протест срещу грозната ви пропаганда и мерзост!

Ти Ухо, защо вееш украинско знаме на сградата на БЪЛГАРСКАТА столица и накичи цяла София с билбордове, рекламиращи хомосексуализъм и такива, които прославят Украйна? На теб кой ти дава това право! Да беше поставил поне един билборд, с който да честитиш 3-ти март на столичани, ама не би…..Защо ти Ухо ми наряза паметника с флекс и го изхвърли в калта, а после празнува Коледа с изродска торта и заедно с ортаците ти ядохте детски ръце и крака? Ти сатанист ли си Ухо? Кажи си, за да знаем с кого точно си имаме работа!

Я ми обясни, моля те, какво точно символизира тази рисунка по-долу, която си изтипосал на цяла сграда в центъра на София?

Защо постоянно натрапваш подобни гнусотии на децата ми, бе Ухо?

София тъне в мръсотия, цели квартали все още са без канализация, навсякъде по улиците е пълно с кратери като след бомбардировка, столицата няма завършен околовръстен път и всеки ден хиляди висят с часове в задръстването….. кметът е изпаднал в политическа безтегловност и няма мнозинство в Общинския съвет, но пропагандира украинизъм и содомия – за това му стигат силиците. От Ухото толкова!

Време е Васе да заминаваш при Зеленски и там в любимият ти Киев да рекламираш каквото си пожелаеш!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране