11.01.2016 | 14:56
Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!
Препоръчват на нашия Гришо да смени дограмата си в Хасково

Една разголена снимка от леглото на Никол Шерцингер във Facebook провокира стотици българи да се активизират на страницата на певицата. На нея тя е гушнала мече, но за знаещия всичко нашенец тези не минават и мечето си има име – Григор Димитров. На път сме отново да се прочуем с култови пожелания, сравнения и коментари, някои от които граничат с простащината. Всъщност повечето.

Ако Никол се зачете по-сериозно, пък и ако знаеше българския, ще разбере много неща за собствената си анатомия, за които едва ли и тя е подозирала. Усмивката и блясъкът на певицата не са от някакъв щастлив момент или поради факта, че се е събудила с настроение. Всяка жена би ставала така, стига да е мачкала чаршафите с българин, гласи един от патриотичните постове.

Темата за хасковската булка е обединила нашенците и те не пропускат да дават съвети как да я посрещнем на родна територия. Всъщност подобна активност имаше и към Маша Шарапова, но рускяната така и не дойде в Хасково.

Постъпила е молба до кмета на Хасково за саниране на блока, за да не се излагаме пред Никол, информира запознат българин. Друг е още по-директен и се обръща към родната тенис звезда: “Гриша, прати някой лев в Хасково да смените дограмата и я прибирай”.

Явно за българина най-важно е да се смени дограмата, когато ще си води булка у дома.

Е, има и кулинарни съвети а.к.а. заповеди от сорта на: “Ставай да правиш мекици!”. Със сигурност Никол трябва да разгърне настолната книга на всеки кулинар “101 БГ рецепти”, тъй като рецептата едва ли я има в наръчника на Гордън Рамзи.

“Момчето е на 20, пл… известни, талантлив е, милионер е. Говори на развален български, ама дреме ти на… Светът се глобализира. Много хубаво е момичето”, констатира друг нашенец.

Въпросът на някакъв чужденец: “Nicole, single again?”, само отприщва родните коментатори, които гадаят колко надолу в невидимата част на кадъра е Григор.

Разбира се, и под поста на Никол сме разделени като нация. Изобилстват забележки колко сме прости и показваме Ганьовската природа, как не уважаваме чуждото щастие. “Бай Ганьо не пропуска да се изложи и да демонстрира “европейската си култура” с подобни коментари, на мен лично не ми е забавно”, пише фенка на двойката.

“До всички моралисти. Не се обиждайте ама за мен това си е изпускане на парата. Не мисля, че е лошо човек да се засмее… Мислите ли, че на тая кака и пука какво пиете? Тя така си вдига рейтинга, защото се говори за нещо, няма лоша реклама”, смята друга потребителка. “Навъдиха се интелектуалци, ей. Я по-добре си избършете дупенцата, вместо да говорите кой е простак и кой – не. Това е ши…. снимка, не е станала война. Относно Гришо – удри, куме, ако не на тенис, поне най-добре играеш с…”, контрира друг нашенец.

Естествено, голямата част от мненията са на леко префасонирана тема “Младо яре стара върба лющеше”, визирайки разликата в годините в полза на певицата. Те няма как да бъдат преразказани, тъй като ще изгубят своя колорит, но все пак ще завършим с констатацията, че българският флаг ще се вее на задната фронтова линия на американска звезда. Руската вече е история…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране