06.06.2017 | 0:01
Българин е пострадал при последното нападение в Лондон
Българското посолство е подало до полицията данните на друга наша сънародничка по сигнал на нейни роднини, за която има съмнения, че е пострадала
Български гражданин е пострадал при нападенията в Лондон на 3 срещу 4 юни. Информация за това е получена в българското посолство в Обединеното кралство от Форин офис. В момента пострадалият мъж се лекува в болница и е в стабилно състояние. Посланикът ни Константин Димитров е направил постъпки да го посети.

Българското посолство е подало до полицията данните на друга наша сънародничка по сигнал на нейни роднини, за която има съмнения, че е пострадала.

Седем души загинаха, а близо 50 човека бяха ранени и хоспитализирани след нападения в центъра на Лондон в събота вечерта, които полицията и властите разглеждат като терористичен акт. Трима нападатели се врязаха с бял микробус в хората на Лондон бридж. После продължиха с превозното средство, което се удари в оградата на катедралата в Саутуорк в Бъроу маркет. След което тримата нападатели навлязоха в квартала Бъроу маркет и нахлуха в ресторанти и барове, където започнаха да ръгат с ножове хората. Нападателите бяха ликвидирани.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране