29.03.2016 | 22:16
България надви Македония с 2:0
"Лъвовете" гостуваха на комшиите в контрола на стадион "Филип II" в Скопие, момчетата на Петев постигнаха втора победа за седмица

България победи Македония с 2:0 при гостуването си в контролен мач на стадион „Филип II“ в столицата Скопие.  Първият гол отбеляза Димитър Рангелов в 66-та минута. Вторият бе дело на Александър Тонев в 87-та минута.

На стадион „Филип II“ в Скопие двата отбора представиха динамична и сърцата игра. Първото полувреме беше по-вяло и двата отбора не създадоха много ситуации. Първото по-добро положение за България дойде в 33-та минута, но ударът на Светльо Дяков не беше точен. Малко преди края на първата част „трикольорите“ можеха да открият, но вратарят на Македония изби изстрела на Димитър Рангелов.

Втората част обаче предложи повече голове и шоу. Първото попадение падна в 66-та минута и бе дело на Рангелов след страхотна атака за страната ни.  Три минути преди края се разписа и Александър Тонев.

Миналата седмица България постигна и престижна победа над Португалия с 1:0, с което момчетата на Ивайло Петев записаха две победи от двете си контроли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране