21.12.2021 | 22:24
Бербатов е събрал 309 подписа и свиква конгрес на БФС през март
Борбата за президентския пост продължава

През март 2022 г. ще има изборен конгрес в Българския футболист съюз. Това става ясно от публикация в социалните мрежи на Димитър Бербатов, в която той твърди, че е събрал цели 309 подписа от клубовете у нас за целта.

309 са декларациите, събрани до 20 декември 2021 г. за това Конгресът на БФС през март 2022 г. да бъде изборен и да премине по конкретен дневен ред. Промяната в ръководството на футболния съюз идва и е неизбежна. Продължаваме да работим и броят на декларациите ще бъде още по-голям. Работим по Устава на БФС и по закона“, написа кандидат-президента.

Той отново припомни за писмата, които БФС събира от отборите из страната, с които иска да си гарантира тяхната вярност, но подчерта, че екипът му ще ги подсигури с юридическа подкрепа и също така е категоричен, че подобни писма нямат стойност пред съда.

Припомняме, че на конгреса на 12 октомври тази година се разрази сериозен спор. Екипът на Борислав Михайлов се самопровъзгласи за победител, след като той получи 241 гласа при минимални 242 за победа. Тогава в залата бяха регистрирани 483-ма представители на отборите из страната, макар в последствие в протоколите, внесени от БФС в Търговския регистър да фигурираха 482.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране