08.08.2015 | 1:00
Без ЦСКА за Купата на България
Червените са седми отбор при тегленето на жребия и ще почиват на старта
ЦСКА ще почива в първия кръг на турнира за Купата на България, стана ясно при тегления вчера жребий. Седем отбора от регион София-град заявиха участието си в надпреварата, като ще спорят за едно място.
ЦСКА се падна седми отбор при тегленето на жребия и ще почива на старта. Във втория кръг съперник на “армейците” ще бъде победителят от двойката „Кремиковци” – „София 2010”.Дербито на старта е между водения от Николай Митов „Септември” (София) и „Локомотив” (София). Както е известно, тези два отбора, както и „София 2010”, са сред съперниците на ЦСКА в Югозападната “В” група.
Победителят в София-град ще спори с победителите от София-област, Пазарджик, Перник, Кюстендил и Благоевград за две места. Първите мачове са на 12 август, когато ЦСКА няма да играе, а вторите – седмица по-късно. Вчера треньорът на ЦСКА Христо Янчев заяви, че очаква с нетърпение официалния си дебют начело на отбора. По предварителна програма в неделя от 18 часа “армейците” приемат „Струмска слава” в мач от първия кръг на Югозападна “В” група.
Все пак има вероятност този двубой да се отложи с оглед проблемите с картотеките в ЦСКА. Единствените проблеми пред наставника са изостаналият с подготовката Момчил Цветанов и контузените Васил Попов, Петър Витанов и Кирил Динчев.
“Това е специален мач както за мен, така и за отбора. За първи път ще водя тима в официален двубой.Има настроение при всички. Нямаме проблем с никого. Шанс ще получи и 14-годишният Валентин Антов. Но той сега няма да попадне в групата, защото е с националния отбор. Това е най-голямото стъпало за един играч и трябва да покажем необходимото уважение. Равен шанс във “В” група ще имат тези, които покажат необходимия потенциал”, коментира Янев.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране