27.08.2019 | 22:54
БФС глоби Венци Стефанов заради обидите по съдията-депутат
Просто казах истината, да не би да съм излъгал? Този рефер е абсолютен некадърник, коментира босът на Славия

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС – Венци Стефанов, остана разочарован от действията на Дисциплинарната комисия към БФС, която го глоби с 5000 лева. Причината е изказванията, които той направи по адрес на главния съдия Стефан Апостолов след равенството на „белите“ с Лудогорец – 0:0.

Припомняме, че съдията-депутат от ГЕРБ опорочи мача, като ощети грубо и двата отбора.

„Някаква си Илонка Джалева (б.р. – съдийски наблюдател), чията работа беше да посреща и изпраща Марка Бата, е писала до Дисциплинаната комисия. За какво ме глобяват с 5000 лева? Просто казах истината. Да не би да съм излъгал? Този съдия е абсолютен некадърник. Нали помните какви дузпи даваше в Европа. Срам и позор! Докога ще ги търпим подобни некадърници? Докато такива хора са на работа в БФС, нищо добро не ни чака. Сигурен съм, че и от Лудогорец няма да реагират по-меко. На тях не им зачетоха 100% гол. Съдията опорочи мача, като ощети жестоко и двата отбора“, каза Венци Стефанов пред „Гонг“.

„Двубоят беше хубав и можеше да завърши по всякакъв начин, но съдията се намеси и реши крайния изход. Разбрахме, че не може да чете, а сега и, че не може да свири. Ако не го познавахме, можеше да се помислим, че е участвал в черно тото. Това обаче не може да се случи, защото няма толкова акъл. Просто е некадърен. Искам да се обърна към Боби Михайлов и да го попитам защо глобяват хората, които си дават парите за футбола, за да може да съществуват хората от БФС? И то, при положение че казвам истината. Мен ме глобяват, а на некадърниците им се разминава. Кой ще понесе отговорността за мача в Разград? Това не може да продължава. Михайлов трябва да вземе мерки“, добави президентът на Славия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране