09.03.2020 | 0:53
Бойко Борисов използва кризата и хорския страх за личен пиар
Втората грипна епидемия е изключително масова и протича с различни симптоми
Надявах се, че поне този път Борисов ще избяга от егото си и няма да използва кризата и страха на хората за личен пиар. Уви, това е същността му – извън премиерстването му животът за него няма смисъл. Представяте ли си що за интегритет има след като някъде там може да има дете, което да има нужда от баща.

И какво си мисли, че ще се прехласнем по мъдростта, по решителността му?

Истината е, че тези четири случая, именно защото нямат връзка с чужбина, означават само едно, че заразата отдавна е у нас, разпространява се по свои пътища и е достигнала мащаба далеч над спряганите. Само можем да гадаем за размера на реално заразените.

След като имаш само 3000 теста, и ги ограничаваш само до проявилите симптомите, а знаеш, че заразата тръгва от бизсиптомния период, да твърдиш че изобщо имаш представа какво се е случило и какво ще се случи, е меко казано смешно. И организираш масов спектакъл за да внушиш доверие че нещата са под контрол?

От мои познати лекари разбирам че втората грипна епидемия е изключително масова и протича с различни симптоми. Заболели от коронавирус могат да са заразили много хора и да се оздравяли, като по този начим никога няма да попаднат в статистиката. Има модели за прогнозиране на развитието на подобни кризи.

От кога се знае, че е неизбежно случилото се снощи, че няма да има маски, защитни облекла, лекарства – и едва днес „на живо“ Вожда взе „мъдрите решения“, когато вече джинът е извън бутилката.

Вместо да отговаря защо не се взети вече нужните решения, той прави шоу за лична употреба.

Ще бъде добре, въпреки огромното си его, ако Борисов и всички политици като него, разберат, кризата не е време за корист и его, да не говорим за рейгинги и пиар. Само защото му е остро необходимо заради дупките в морала и властта му.

А вие, просто се грижете да се информирате извън официалните източници. След като се контролират от политици, които не могат да се контролират.

Facebook, Илиан Василев

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране