14.12.2023 | 14:21
Бойко Борисов се настани в кабинета на Тодор Живков
Вождът на ГЕРБ се е разположил на мястото, което бе използвано от дългогодишния генерален секретар на ЦК на БКП

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в стария кабинет на Тодор Живков в бившия Партиен дом, съобщи сайтът Oфнюз.бг. Кабинетът на Бойко Борисов се намира на втория етаж, където са и стаите на парламентарните групи и на лидерите им.

Борисов се е разположил в най-големия кабинет, където е работил дългогодишният генерален секретар на ЦК на БКП Тодор Живков. Кабинетът му се намира в отделен коридор от другите на втория етаж, където се намира и пленарната зала.

До дясната врата има табелка „Бойко Борисов – председател на комисията по външна политика“, но бившите кабинети на Живков са мащабни и обхващат пространството и зад двете врати на снимката.

Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова доскоро е ползвала кабинета, намиращ се диагонално на тези на Живков. Наскоро обаче тя се е преместила, тъй като тази стая е обособена в нещо като приемна на ГЕРБ за важни срещи.

На по-малко от 10 метра от кабинета на Борисов се намира кабинетът на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски. Той е разположен в края на по-тесния коридор, където се намират стаите на останалите парламентарни групи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране