26.04.2024 | 10:42
Борисов и тигрите от Бистрица се насочват към поредна титла
Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора

Устремилият се към осма поредна шампионска титла при ветераните Витоша (Бистрица) с бившия министър-председател Бойко Борисов в състава ще срещне Ботев (Враца) на полуфинал в тазгодишното първенство. Жребият за финалната четворка беше изтеглен днес в БФС и противопостави “тигрите” или Ботев (Враца) срещу победителя от двойката Ботев (Пловдив) – Черно море (Варна).Стадионите за провеждане на полуфиналите, дати и начален час ще станат ясни в началото на следващата седмица.

Победителите от надпреварите ще бъдат излъчени в един двубой, като при равенство в редовното време се преминава към изпълнение на дузпи. През миналата година за титлата се срещнаха Витоша (Бистрица) и Ботев (Пловдив), а тази година това може да се повтори.

Тогава “тигрите” победиха с 5:3, а Борисов блесна с една асистенция за петото попадение в мача, реализирано от Георги Пеев. Мачът се проведе на новооткрития тогава стадион „Христо Ботев“ под тепетата. За да стигнат до финалната четворка, отборите най-напред играят в градовете и регионите, след което преминават на зонален етап. Победителите в четирите зони спорят за купата при ветераните.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране