26.04.2024 | 10:39
Борисов остро към Лена: Като каква в ПП се изказваш? Абсолютно всичко е загубено!
50-ият парламент ще е по-различен. Вождът на ГЕРБ очаква Ваня Григорова да преобърне резултата

Не знам г-жа Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. „Нека всеки да си гледа партията“, коментира още Борисов.

„Днес ще променим Закона за хазарта“, каза още той.

„ГЕРБ е системна истинска партия. Ние там където плюем не лижем след това. Вчера излязоха две прессъобщения. С колегите от ДПС поехме ангажимент пред българските миньори, Маришкия басейн.. когато бяха тук гюрултиите, Денков не знаеше, къде да се скрие в парламента и търсеше Пеевски не му даваше да иде да се изпика. Поехме /към миньорите ангажимент/ и подписахме споразумението.“

„Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав„, уточни лидерът на ГЕРБ.

„Ние демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не използваме парламента за предизборна кампания и като конюктура“.

ГЕРБ гласува различно от ДПС, Възраждане, БСП, каза Борисов.

ГЕРБ и ДПС, двете партии само няма да направят управление и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, казах, че това, което виждам, ще се извървят още пет правителства. Вчера те посяха такъв вятър, че бурята няма да ги подмине. Абсолютно всичко е /с тях/ е загубено. Не трябваше да сядат в скута на Възраждане и да се съешат с тях.

Заявката на Ваня Григорова да влезе в политиката значи, че следващият парламент може да е много по-различен. Наблюдавах я на изборите и тя е реалният победител за кмет на София, отбеляза Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране