29.07.2018 | 20:56
Борисов показва със снимки свършеното от ГЕРБ

Нека се забавляват, ние ще показваме какво сме свършили. На БСП три пъти им давах властта в ръцете, те не я искат. В този дух се изказа премиерът Бойко Борисов в коментар за събора на Бузлуджа. Той не се притеснявал от бройката на събралите се социалисти – около 70 000 души.

„Каква мощ? Аз 3 пъти им занесох властта, бе, човек? „Диктаторът“ отива – „моля, вземете, ето ви оставката, управлявайте, моля, вземете властта, моля, управлявайте!“  Смеят ми се за това. И те не могат! „Ето ви, заповядайте!“ И пак избори, и пак ги бием. Те пак не могат. Ще демонстрираме мощ…. На 6 месеца ли да правим избори, това ли е необходимо на държавата, това ли се очаква?“. С тези думи Борисов реагира на въпрос на журналист в Нови Пазар не се ли притеснява от демонстрираната мощ на левицата на събора на Буздлуджа днес.

Те са опозиция, могат да говорят. Ние не можем да делим кметовете – най-много са кметовете на ГЕРБ и ДПС. Е, какво, да не даваме на кметовете им?, разгневи се премиерът.

Нашата работа е да показваме – какво е било и какво е днес. И се радвам, че кметовете вече започнаха да слагат снимки на това, което е било, и показваме това, което сме направили. Така че спокойно можете да им покажете – ето, това беше при управлението на БСП, това е сега, възгордя се още Борисов.

После обясни как ще връща хората обратно в България-с пътища. Ако искаме да върнем хората в България, трябва  максимално бързо да подобрим инфраструктурата. Вчера минах да проверя по магистрала „Хемус“, от Ябланица натам  толкова здраво се строи, че до 3-4 години ще я вържем с Варна, отсече Борисов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране