11.11.2016 | 8:58
Борисов за Цeцка: Като са убили роднините й, ще плаче!
Спах спокойно, тя размаза Радев, коментира премиерът

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде отлична оценка на своя кандидат за президентския вот. Той отрече да я е наричал “грешка” и поясни, че пак са интерпретирали думите му. Казах, че е моя грешката за резултата, поясни той за първия тур.

“Тя показа, че категорично е по-добра от Радев”.

На репликата на водещия “тя плака”, премиерът реагира с разбиране:

“Като са убили роднините , ще плаче!”. След което допълни, тя снощи размаза Радев, тези на жълтите павета няма за какво да плачат, те са живели добре, затова ни се плаче, когато са убили нашите деди, имаме историческа памет”.

“Снощи си легнах спокойно, това е причина и за доброто ми отношение. Като ги гледах заедно, във всяко едно отношение тя е по-подготвена. Видял Цачева като “можеща, нелъжеща”. Радев ще бъде слуга на двама господари. Този човек е двуличен, каза за опонента й Румен Радев премиерът.

4 коментара

  1. Цочева каза:

    На диспута “артистката”Ц.Цачева плаче с крокодилски сълзи за дядо си,а през 2011 г.пред Коритаров споделя с гордо вдигната глава,че същият роднина е разстрелян от комунистите.Познайте кога е искрена,ако въобще може да се употреби такъв епитет за нея.Нямам нищо против нея като човек,но защо се бута на място,което е много,много високо за нейните възможности.Ако тя стане президент на България,това ще е станало само с манипулации.Никога няма да повярвам,че разумните българи са направили този избор.

  2. Плачков каза:

    Какъв е този истеричен “плач”, господа от високите етажи!?Още малко и ще изпаднете в делириум,чувайки и виждайки какво се задава утре на фаталната за Цеца дата.Кой ви каза,че вие на всяка цена трябва да управлявате България?България е на българския суверен,нещо което той доказа с три милиона и петстотин хилядите си лични подписи за референдум,чиито намерения са изчегъртване до кокал на готованската корумпирана политическа класа.Българите вече не вярват на сухи,крокодилски,демагогски сълзи.Комунистите избили дядовците ви,а сте прегърнали с отворени обятия идеите на БКП.

  3. уууу каза:

    Като са убили роднините й, ще плаче!и затова станала член на БКП??????ЦИРКАДЖИИИ

  4. Въпрос? каза:

    Какво съвпадение.Борисов тръбеше, че Комунистите са убили дядо му.Как тогава и с каква съвест,баща му Методи Борисов,става член на БКП? Бойко Борисов също става член на БКП?
    На Цецка дядо и бил убит от Комунистите.Но тя убедената Комунистка, става член на БКП!
    Нищо лично, само питам?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране