06.08.2017 | 19:25
Борисов запя старата песен със същия глас: Тройната коалиция му била виновна за бакиите в Добруджа!
Седим сега пред вас, червим се......

Бойко Борисов запя старата песен със същия глас. Оказа се, че Тройната коалиция е виновна за скандала с „Комплекс Калиакра“.

„Седим сега пред вас, червим се, вие блокирате улици, пазейки си своя интерес, трябва да се вземе такова решение, че да не увредим ничии интереси“, каза той на среща във Варна по повод възникналото напрежение за защитена зона „Комплекс Калиакра“. Той предложи във вторник всички да се съберат отново в София.

Ние сме осъдени, процесът е започнал в далечната 2006, да търсим сега кой е подписал през времето е безсмислено. Въпросът е, ако отменим заповедта до септември какво следва, ако не е я отменим, а предприемем някакви действия, пак какво следва?Със сигурност ще се наложи да се плаща и да се компенсира – това имаме да решаваме, заяви още премиерът Борисов.

Типично за Борисов и този път пак се оказаха други виновни. Вече осем пълни години е на власт, от безхаберие е проспал всичко и сега започнаха оправданията като хвърля кал по правителства, сменени няколко пъти. От 2009 на Бойко Борисов все „Тройната коалиция“ му е виновна. Самият премиер от Банкя след това направи четворна и петорна коалиция – с Кунева, с Румен Петков, с ДПС и Каракачанов от „тройната коалиция“.

На срещата присъстват също и вицепремиерът Валери Симеонов, министърът на околната среда и водите Нено Димов, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на транспорта Ивайло Московски, кметовете на Каварна, Балчик и Шабла, представители на инициативния комитет „Да спасим Добруджа“ и засегнатите браншови организации.

„Ние сме дошли да се срещнем с вас и, за да няма интерпретации след това на разговорите, сме поканили журналистите да слушат. Мисля, че няма нищо лошо, защото парите, които се дават, дай Боже да са по-малко, са на всички данъкоплатци. Така че трябва да чуят всички пред какъв проблем през годините сме се изправяли и да мислим предварително, когато взимаме управленски решения до какво водят те след няколко години“, коментира премиерът

1 коментар

  1. Нико каза:

    Борисов е българският Елцин- удобен за Меркел и вреден за България! Стига номера! И Живков беше палячо, ама го правеше в интерес на България, а Борисов ни продава. Парите, субсидии и еврофондове се превеждаха в КТБ, нали? Къде са сега. Рададени по братски си ги поделиха и всички ние ги платихме. В Шабла се дават най-ниските ренти в Добруджа и къде отиват другите пари- при Бойко, казват. Дъщерите на бившия председател на Комисията за защита на потребителите Дамян Лазаров с няколко парка за ветрогенератори. Източиха пари от ЕС и ние им плащаме скъпия ток. Янето на „Ред законност и справедливост“ размахваше списъци с централите и Бойко го прибра при себе си за съветник и Янето млъкна. Какво означава това, че Бойко е вътре в играта с перките и успя да купи Янето. Защитиха перките и отнеха поминака на бедните хора. Това е Бойко. Палячо, дето все си го мери със Станишев. Да го премери с един мъж, а не с този…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране