24.04.2015 | 20:58
„Ботев“ освободи френски защитник
Договорът на 26-годишния Ромен Инез е прекратен по взаимно съгласие

„Ботев“ (Пд) се раздели с централния защитник Ромен Инез, обяви официалният сайт на клуба. Договорът на 26-годишния французин е прекратен по взаимно съгласие, считано от вчера.

Инез бе привлечен при „канарчетата“ през септември и изигра 13 двубоя за тима, но всичките бяха през есенния сезон в А група. От началото на пролетния дял в първенството бранителят страда от травма в дясното бедро и няма записан официален мач, а в последните седмици дори не тренираше със съотборниците си.

Същевременно агентът Милен Георгиев отрече появилата се информация, че клиентът му Милен Гамаков има предложение да премине от „Ботев“ в шампиона „Лудогорец“.

„Ако имаше такова нещо, той щеше да знае. Или най-малкото аз щях да знам. Това обаче не е така, според мен става дума за поредните инсинуации. Явно на някого му се иска да е така“, обясни Георгиев, цитиран от Plovdiv24.bg.

Самият Гамаков не тренира с тима преди утрешното гостуване срещу „Локо“ (Сф) в 27-ия кръг. Халфът се възстановява заедно с Радослав Терзиев, след като двамата удариха главите си на тренировка в сряда. Освен на тях двамата „Ботев“ не може да разчита и на Владимир Айтов, който е с комоцио от срещата на дублиращия отбор с „Берое“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране