15.05.2016 | 0:01
Божинов в нов скандал, сваля 16-годишно „малко коте“
Старата котарана Биляна Дол - бясна

Вълкът козината си мени, но нрава никога! Ерегенчето Валери Божинов продължава да сваля момичета и то под носа на новото си гадже Биляна Дол, видя ексклузивно HotArena. Футболистът явно иска да се облажи с нещо по-свежо от тялото на 39-годишната си приятелка. И продължава по старому да сваля мацките онлайн.

Читателски сигнал

В HotArena получихме читателски сигнал придружен със снимка на поредния чат на Божинов. Този път с 16-годишно момиче. В него нападателят в прав текст заявява на тийнейджърката, че я иска страшно много.  И естествено, следва редовната покана да му отиде на гости в Белград или пък самият той да отиде в София, за да се срещнат. „Какво предлагаш? Секс услуги?“, пише палавникът.

Това е поредният скандал, в който Божинов се забърква в последните седмици. В нета вече изтекоха скандалните му чатове с Nansidrew от Благоевград, както и със сръбкиня, на която той дори изпрати снимка на половия си орган.  И докато част от феновете се възмущават от разпасаното поведение на Валери, други се съмняват, че всички тези чатове са фалшиви и целят само да сринат имиджа му.  „100% това е фалшив профил, надали е толкова глупав, че да продължава с тъпите свалки по този начин“, убедени са форумци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране