16.11.2015 | 7:27
БТВ отново търси кулинарни таланти
Кастингите за новото издание на "Мастършеф" започват днес

За втори път бТВ ще предостави на зрителите си възможността да видят на екран талантливи кулинари и специалисти в готварското изкуство. Медията ще завърти поредния нов сезон на реалити формата за готвачи „Мастършеф“.

И този път журито ще се състои от трима познати вече топ готвачи – Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев. „Започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюват всяка крачка към готварските върхове. Защото най-добрият готвач в собствената си кухня е в грешната кухня!“, обявиха от бТВ.

Желаещите да покажат таланта си в кухнята могат да се запишат за кастинг на http://masterchef.btv.bg или на телефон 0879918000 от днес до 20 декември. Желаещите да се включат в едно от най-драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка, уточняват от екипа на предаването. Одобрените кандидати ще покажат любимите си рецепти на предварителните кастинги на 5 и 6 декември във Варна, на 12 декември в Пловдив и от 17 до 21 декември в София.

Във втория сезон на „Мастършеф“ осемдесетте най-добри любители готвачи ще се изправят пред по-трудни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят брилянтно с още повече обрати, изненади и неочаквани нови правила, обещават организаторите на кулинарното шоу.

През юни завърши и първият сезон на „Мастършеф“. Най-добър любител готвач стана 33-годишният компютърен специалист Симеон Червенков, който победи на финала Елена Петрелийска. Наградата в първия сезон бе чек за 100 хил. лв.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране