25.08.2023 | 10:40
Четирима фенове на „Левски“ загинаха при тежка катастрофа край Ловеч!
Има само един оцелял от пътуващите в колата след сблъсъка с камион, заявиха от МВР
Снимката е илюстративна

Тежка катастрофа с привърженици на „Левски“ е станала на пътя София-Варна край село Българене, има четирима загинали, потвърдиха от МВР. Първи за произшествието обаче съобщиха други фенове на футболния отбор във Facebook.

Трагичният инцидент е станал около полунощ на разклона за Троян и Ловеч. По предварителни данни на полицията е имало сблъсък между лека кола и камион на мокър път, като в автомобила са пътували общо петима души – на място са загинали водачът и трима пътници – на възраст 18, 51 и двама на 47 години, само един от тях е оцелял. Той е бил транспортиран към лечебно заведение без опасност за живота, с гръдна травма.

Водачът на товарния автомобил е без наранявания.

В социалната мрежа феновете на „Левски“ споделят, че всички, пътуващи в леката кола, са се прибирали към Габрово след мача на тима от снощи в София.

Потребителите споделят, че загиналите са баща и син, както и техни двама приятели. Оцелелият е другият син на бащата.

Предстои изясняване на причините за инцидента.

Един човек е загинал, а 37 са ранени при катастрофи в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тежките катастрофи в страната са 24.

В София са станали две тежки и 27 леки пътни инциденти. Ранени са двама души.

От началото на месеца при 598 тежки катастрофи са загинали 42-ма души и са ранени 767. От началото на годината загиналите на пътя са 324, а ранените 5736. Тежките пътнотранспортни произшествия са общо 4351. В сравнение със същия период на миналата година загиналите са с петима по-малко.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране