08.03.2020 | 23:48
Данаил Кирилов убеден: По-красив съм от Методи Лалов!
Правосъдният министър посъветва бившия съдия и настоящ общински съветник да отслабне...на тенис кортовете на Малееви

Министърът на правосъдието Данаил Кирилов изненадващо отговори на нападките на екс съдията Методи Лалов във фейсбук и призова председателят на ДСБ Атанас Атанасов да го изпрати да играе тенис, за да отслабне.

Методи Лалов е бивш съдия, който напусна миналата година и стана общински съветник от “Демократична България”. Той е активен във фейсбук и редовно споменава правосъдния министър в постовете си в негативна светлина и публикува негови снимки. В събота той отново го спомена в свой пост по повод приетото решение за дигитализация на документите в Столичната община от 2022 г. Преди време стана известно изказване на Кирилов за публикувани файлове във ВСС, които са обърнати.

“И този бил по-красив от мен? А колко умен! Новото юридическо острие на ДБ в СОС. Знае какво е pdf файл и машинно четим формат. Поздравления, с аплаузи! Уважаеми генерале Атанас Атанасов! На този не съм давал съгласие да ползва мои снимки в постовете си, а и ти беше споменал нещо за атовете и магаретата. Моля, уведоми своя подопечен за принципа! Или поне го прати да играе тенис на кортовете на Малееви, да поотслабне малко и да разбере как се придобива изгодно общинска собственост. Ако е схватлив, може и да разбере още повече за ограбените от София имоти до 2007 г.”, написа Кирилов във фейсбук.

Магдалена Малеева е съпартиец на Методи Лалов. Данаил Кирилов има предвид придобиването на земята за кортовете на фамилията чрез заменки за панелни апартаменти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране