02.01.2016 | 0:01
Дарина Павлова оцеля в горящия хотел в Дубай
Щом огънят от последната нощ на 2015-а не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може, категорична е тя

Дарина Павлова е сред оцелелите при големия пожар, обхванал луксозния хотел „Адрес Даунтаун” на метри от „Бурж Халифа”, разкри самата тя. Там подготвяха грандиозно пиротехническо шоу с 1,6 тона фойерверки за посрещането на Новата година. Малко преди настъпването на 2016-а огънят обхвана високата 300 метра сграда и отломки от фасадата започнаха да падат на улицата.

Дарина Павлова написа на страницата си във Фейсбук: “Нощта започна добре. Бях щастлива с моите приятели на терасата на хотел „Адрес Даунтаун” в Дубай и чакахме невероятната гледка на фойерверките от „Бурж Халифа”. Тогава огънят започна и се разпространи за минути. Беше лудо и страшно! Благодарение на Бога всички избягаме и приключихме на далечно и безопасно разстояние.

Вече е първият ден на 2016 година. Свежо начало. Нова глава от живота ми очаква да бъде написана. Нови въпроси – да бъдат зададени, да прегръщам и да обичам. Ще откривам нови отговори и след това ще продължавам да се променям, да се наслаждавам на живота и да опознавам себе си. Щом огънят от последната нощ на 2015-а не успя да ме изпепели, значи нищо няма да може!”

Дарина Павлова показа своя снимка от новогодишната нощ, на която се вижда, че е изкарала добре въпреки всичко. Тя е в Дубай при доведената си дъщеря Венци, която роди в края на септември дъщеричката си Алба.

1 коментар

  1. Mata Kosmata каза:

    Вече съм спокойна за Новата 2016 г. щом мадам Мулти е оцеляла, всичко ще ни върви по мед и масло! Нека има повече такива благи вести, за да бъде пълноценен животът на всички българи!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране