30.12.2023 | 19:49
Денков мълчи за въздушно-капковия Шенген и хилядите бежанци, които Европа ни праща
Мълчат, защото самите те осъзнават, че за пореден път са продали интересите на България

Правителството отказва да коментира това, което вече всички знаят, а именно, че сме се съгласили да ни приемат по въздушно-капков път в Шенген срещу съгласието ни да приемем 6000 мигранти от Афганистан и Сирия.

Ама как така отказват? Та нали влизането в Шенген беше основният им приоритет! Значи трябва да хвърчат от радост и да заливат всички възможни медии с радостните си възклицания! Вместо това мълчат.

Мълчат, защото самите те осъзнават, че за пореден път са продали интересите на България. Всъщност не може и да очакваме друго от правителство начело с премиер, който сам не знае защо е поставен на този пост. Ротационният министър-председател се държи така, сякаш единственото му служебно задължение е да кима унизително всеки път, когато Пеевски го навиква.

Е, как очаквате от този човек да защити българските интереси при преговорите с чужденци!? Хора като ротационния премиер могат само едно – да се съгласяват с всяко условие, което им бъде поставено. Послушковци са тези хора, прекрасно изпълняват нарежданията, изключително гъвкав гръбнак имат и точно заради тези им „качества“ заемат високите си позиции.

Безнадеждно е да смятаме, че такива васално наведени лица са в състояние да защитават България.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране