19.06.2018 | 12:49
Деси Банова с 500 бона за бебето на Плевнелиев

Бившата синоптичка Десислава Банова ще осребри връзката си с Росен Плевнелиев. Нявгашната мимолетна любовница на футболиста Димитър Бербатов уцели джакпота, като успя да зачене от бившия президент, а рожбата им вече е подсигурена финансово доживот!

Вестта, че Банова е бременна, дойде близо половин година след като двамата обявиха, че са се събрали след разводи с бившите си половинки. Според добре осведомени източници на „Ретро“ в момента блондинката е в края на четвъртия месец и ще дари Плевнелиев с дете през есента. Простата сметка показва, че Банова се е впуснала да бременее от политика, за когото не е тайна, че е милионер, едва ли не от самото начало на връзката им. Тя стартира в началото на есента, през септември, а в началото на годината амбициозната синоптичка вече е заченала. „Какво се учудвате, още от едно време Деси си търсеше мъж, който да я подсигури“, коментират запознати с житейските цели на бъдещата майка на поредния Плевнелиев. Или Плевнелиева…

С бащата на дъщеря си Банова не случи на кой знае колко заможна половинка. Малко след като се запозна с Деси, финансистът Ивайло подхвана сериозен бизнес с кожени изделия и по-специално – производство на дамски чанти, за да може да подсигури охолен живот на половинката си. А тя като примерна съпруга му стана рекламно лице. Да рекламира бизнеса на Плевнелиев, сега няма да ѝ се налага, тъй като отдавна бившият държавен глава е сред родните милионери. Според имотната му декларация при встъпването му в длъжност на „Дондуков“ 2 преди шест години той притежава 5 къщи – на Бяло и Черно море, в полите на Рила и на Витоша. Само те били с данъчна оценка над 4 млн. лв., а реалната им пазарна стойност била над 5 млн. евро. Отделно, твърди се, че общото имотно състояние на дипломирания инженер възлизало на не по-малко от 12 млн. лв.

Близки до Деси Банова предполагат, че след раждането тя и бебето ще бъдат „заточени“ на полуостров Халкидики, където се намира гръцкото имение на любимия ѝ. Когато я завел да ѝ покаже огромната вила с изглед към морето, бъдещата г-жа Плевнелиева се влюбила в мястото от пръв поглед. Затова двойката планира именно там да преминат първите месеци живот на новия наследник – хем сред природата и средиземноморския климат, хем на спокойствие.

Щедрият Росен Плевнелиев дори обмислял да прехвърли на половинката си любимия ѝ палат в покрайнините на курортното градче Уранополи, за да е спокойна за бъдещето си. 53-годишният баща не жали и авоарите си, само и само детето му от Банова да не изпитва никога финансови затруднения. Като разбрал, че Десислава ще го направи баща, президентът обещал да отвори влог на детето си, в който да прехвърли половин милион от спестяванията си. Подобна сума само от лихвите бързо ще се удвои още преди детето да навърши пълнолетие.

Преди да роди, Десислава Банова официално ще получи фамилията Плевнелиева – с годеника ѝ вече съобщиха, че планират да сключат брак. Очаква се церемонията да бъде извън България. По този начин бъдещото семейство се надява най-личните моменти от празника им да не станат достояние на медиите.

Най-щастлива от новината за чаканото бебе била дъщерята на Банова от първия ѝ мъж – 7-годишната Йоанна. Тя се вълнувала дори повече от майка си и доведения си баща, тъй като е едно дете на родителите си и отдавна искала братче или сестриче, като повече клоняла към сестричка, за да си има компания в чисто момичешките игри.
Натам клонял и самият Плевнелиев, тъй като досега е бил все мъжки баща. 53-годишният дипломиран инженер обаче преживя жесток кошмар преди три години, когато неочаквано, само на 14 години, почина първородният му син Филип. Тийнейджърът издъхна в сърдечното отделение на столичната Трета градска болница заради остра сърдечна недостатъчност.

Според източници на ПИК Деси Банова ще роди във Втора специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение „Шейново“. Преди седем години тя се довери на д-р Велев за раждането на Йоанна и многократно е изтъквала не само професионализма на екипа му, но и на всички специалисти в държавната болница.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране