12.09.2016 | 0:01
Деси Цонева кара траура за баща си във “ВИП Брадър” – хили се, облечена като проститутка
По време на визитката си, естествено основната тема, за която бяха интервюирали Цонева, бе смъртта на баща й

Дъщерята на починалия наскоро телевизионен водещ Димитър Цонев, Деси, продължава да скандализира с поведението си, още докато пръстта над гроба на баща й е прясна. Наследницата на журналист мека казано шокира с неадекватното си поведение на влизане в Къщата на “ВИП Брадър”.

Но да го караме подред… По време на визитката си, естествено основната тема, за която бяха интервюирали Цонева, бе смъртта на баща й.  “Още съм в шок! Той беше баща и за моя син, казваше, че той е третото му дете, не мога да се примиря с мисълта, че е починал и го няма. Но аз съм човекът, който ще продължи неговия път”, започна Цонева, като се опита да предизвика съжаление сред зрителите.

Но после се случи нещо шокиращо! Деси, която все още би трябвало да е в траур, влезе в Къщата, облечена буквално като проститутка – с дреха със силно изрязано деколте и дантели, от които прозираше бельото й, и обясни с колко мъже е спала, хилейки се неадекватно.

Дни преди шоуто мнозина осъдиха решението на Цонева да участва в него. За да замаже очите на хората, скандалната щерка обаче обяви в ефир: “Искам да се знае, че аз съм дала думата си на “Биг Брадър” още преди една година и като отговорен човек си държа на думата”.

Водещият Ники Кънчев също тръгна да обяснява на зрителите, че това е вярно. Кой ли ще му повярва? В момента, в който Цонева влезе в Къщата, режисьорът и колега на баща й от телевизията Жоро Торнове, щом я видя с проститутска визия, му се прииска да я “убие” с очи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране