19.11.2021 | 13:45
Десислава Иванчева роди момче
Бебето е чрез ин витро процедура, донорът е скандинавец

Бившата кметица на столичния ж.к. „Младост“ Десислава Иванчева стана майка броеин дни преди финала на съдебния процес за подкуп, който се води срещу нея. Тази сутрин Иванчева е дала живот на момче. Това е първото й дете.

47-годишната Иванчева зачена тази пролет чрез ин витро процедура. Тя е избрала бащата на бебето си по каталог. Таткото е скандинавец, висок 190 см, със светли очи и тъмни коси.

Раждането на бебето на Иванчева е само седмица преди Върховния касационен съд да заседава финално по делото за подкуп, което се води срещу екс кметицата на „Младост“ и заместничката й Биляна Петрова. Двете бяха зрелищно арестувани на 17 април 2018 г. пред Спортната палата в центъра на София, а в автомобила на Ивванчева бяха открити белязани 70 000 евро.

Парите й били дадени от строителния предприемач Александър Ваклин, за да получи разрещително за строеж на жилищна кооперация в местността „Камбаните“. На първите две съдебни инстанции Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова бяха признати за виновни и осъдени. За последно Специализирания апелативен съд постанови 8-годишна осъдителна присъда за Иванчева и 7 г. затвор за Петрова.

Дори Иванчева да бъде осъдена и на последна истанция, тя няма да влезе в затвора заради раждането.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране