11.10.2016 | 11:50
ДОКАЗАНО! Проститутка е била назначена на висок пост от военния министър
Антон Тодоров спечели дело за клевета, заведено от Росица Русева

Бивша проститутка е била на висок пост в Министерството на отбраната. Назначението е на министър Николай Ненчев. Това обяви в социалната мрежа Емил Василев, зам.председател на РЗС и адвокат. Той е бил защитник на политолога Антон Тодоров, срещу когото въпросната дама – Росица Русева е завела дело за клевета.

Ето какво написа адвокат Василев:

„Рядко коментирам адвокатската си практика, но днес ще направя изключение. Причината е, че като защитник на известния политолог и медиен коментатор Антон Тодоров спечелих делото, което една бивша високопоставена служителка на Министерство отбраната, уличена от него в проституция, бе завела за клевета. Оказа се, че дамата наистина е проституирала в миналото и има доста криминални регистрации, а съпругът и синът й също са криминално проявени. Съдът оправда Антон Тодоров за клевета, а по повод на дамата с бурно сексуално и криминално минало се замислих: Боже, колко много боклук стига до върховете на държавното управление, Боже!“, написа Василев.

Антон Тодоров отиде в съда, след като една от най-близките сътруднички на военния министър Николай Ненчев от младежкото движение на БЗНС не получи допуск за класифицирана информация като шеф на дружеството „Снабдяване и търговия“ на МО. Тогава той обяви в национален ефир, че има три регистрации за проституция.

През април 2015 г. управителката на „Снабдяване и търговия“ Русева подаде оставка.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. За нула време тя направи и огромна чистка в дружеството.

Росица Русева е  землячка на министъра от Ямбол. На последните парламентарни избори тя бе кандидат за депутат от листите на БЗНС и на Реформаторския блок. Още в първите дни на кабинета Борисов 2 опозицията постави остро въпроса за присъствието на въпросната дама на властови позиции предвид съмнителната й биография.

1 коментар

  1. реди каза:

    аре веее, мишки, къде стеее? Друг път още щом се спомене името на тодоров и платените мишки осират форума? сега къде сте веее, въшкари долнопробни? Няма ли поне една гнида да отдаде длъжимото на това, което прави този човек?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране