12.09.2016 | 0:01
„Дунав“ изненада и „ЦСКА-София“
Русенци спечелиха с 2:0 дербито в Разград и останаха начело в класирането

„Дунав“ продължава с отличното си представяне при завръщането във футболния елит. Русенци победиха с 2:0 гостуващия „ЦСКА-София“, който е един от претендентите за челните места. Мачът от 6-ия кръг на Първа лига се игра в Разград, тъй като стадионът в Русе още се ремонтира. С успеха „Дунав“ остана начело в класирането и вече има 16 т., като следващият – „Левски“, е с 14.

Натовареният с големи амбиции от ръководството си „ЦСКА-София“ допусна два гола за две минути преди почивката. В 31-ата мин. Васил Шопов надскочи Чорбаджийски и откри с глава, а в 33-ата бившият играч на „Левски“ и „Берое“ Антон Огнянов удвои. Между двете попадения колумбиецът Густаво Кулма („ЦСКА-София“) улучи греда.

Смените, които направи треньорът на столичния тим Едуард Йорданеску на почивката и през втората част не промениха особено ситуацията и отборът продължава да няма победа при гостуванията си този сезон .- загуби от „Верея“ и „Дунав“, и равенство с „Пирин“. По-рано днес тимът на „Пирин“ победи с 2:1 „Ботев“ (Пд) в Благоевград.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране