02.05.2017 | 0:01
Джанет Джексън може да получи 200 млн. долара след развода си
Певицата имала предбрачно споразумение

След новината, че 50-годишната певица Джанет Джексън и 45-годишният катарски милионер Уисам ал Мана се развеждат, медиите започнаха да разкриват подробности около личния им живот. Оказва се, че преди сватбата двамата са подписали договор, според който Джанет в случай на развод след 5 години от брака им получава 100 милиона долара компенсации, ако му роди дете, сумата се удвоява.

Всичко станало точно така. Певицата се раздели с мъжа си в началото на април, малко преди да се навършат пет години от съвместния им живот, а преди три месеца роди и сина им Еиса ал Мана. Все още не е ясно как са се договорили съпрузите и ще бъде ли тази сума изплатена на Джанет. Подробности около предбрачното споразумение още няма.

Очаква се бизнесменът да изпълни написаното, тъй като и двамата са се разделили мирно, приятелски и без скандали. Съвсем скоро милиардерът написа трогателно послание на Джексън: „Благодаря за твоята любов и подкрепа и за това, че ти оставаш моят най-добър приятел. Обичам те и се надявам винаги да бъдем заедно“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране