10.08.2015 | 1:28
Джуджето: Феновете на ЦСКА са невероятни
Треньорът на армейците бе видимо доволен след победното 3:0 над Струмска слава

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев-Джуджето не е изненадан от развитието на мача срещу Струмска слава. „Червените“ спечелиха с 3:0 в първия си мач във „В“ група, а гостите от Радомир почти не излязоха от собствената половина. „Мачът протече според нашите очаквания. Съперникът бе прибран в защита и се опитваше да руши атаките ни“, коментира Христо Янев.

„Трябва да бъдем концентрирани и да не подхождаме с излишна доза самочувствие в мачовете. Предполагам, че всички ще бъдат нахъсани срещу нас“. „Водя група от футболисти, които ми дават самочувствие като треньор, че ще постигнем резултати. Тази седмица поговорихме с играчите. Нещата трябва да се решават на терена единствено с футболни средства“, коментира още Янев.

„Нормално е да има притеснение. Опитахме да им обясним къде са попаднали и за какво се борят. Футболистите са подложени на сериозен натиск от фенове, от журналисти. На този етап това са футболистите. Във „В“ група процесът със селекцията е отворен“, добави треньорът.

Янев не пропусна да благодари на публиката, която присъства на мача на стадион Българска армия. „Благодаря на публиката, феновете бяха невероятни. Това за нас е допълнителен стимул. Моля ги да бъдат толерантни и да подкрепят тези млади момчета“, каза Янев.

Той е категоричен, че ЦСКА ще се бори с честни средства да се завърне в професионалния футбол. „Няма натиск от наша страна към БФС. Ние искаме да играем и по най-честния и достоен начин да се изкачим в професионалното ниво на футбола. Искаме всичко да е по правилата“, каза Христо Янев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране