09.02.2018 | 21:21
Еколози: БНТ защо мълчи, к*р в устата ли държи!
Протестиращите определиха Емил Кошлуков като „леке“

“БНТ защо мълчи, к*р в устата ли държи”. Това е само една от нецензурните реплики, гарнирани с показване на среден пръст, с които еколози, протестиращи срещу втория лифт в Банско, атакуваха националната телевизия. Не са липсвали и обидни квалификации срещу хора от БНТ, като програмният директор Емил Кошлуков е бил наричан „леке“.

Поведението на т.нар. блюстители на природата лъсна по време на живо предаване на телевизията, на което беше показван именно протестът.

От телевизията излязоха днес с декларация в защита на журналистите от „По света и у нас“. В предаването „Още от деня“ пък Кошлуков беше поканил съпредседателя на партията „Зелените“ Борислав Сандов, като по време на разговора извади цифри, с които опроверга твърденията на протестиралите, че БНТ не отразявала протестите им. В отговор Сандов се опита да излезе от ситуацията като се пробва да изкара нецензурните знаци и думи дело на „провокатор, вклинил се в протеста“.

В лют спор с него пък влезе бившият екоминистър Нона Караджова. Поводът бе втората кабинка. „Просто искам да разбера г-н Сандов кого представлява“, каза Караджова.   „За какво ви е протестът, г-н Сандов? Какво точно за Пирин? Дотук аз не чух нито един политически аргумент“, заяви тя. „Не манипулирайте младите хора!“, призова бившият министър.   Тя цитира и документ, в който съратници на Сандов, като Тома Белев, са се обявили срещу развитието на ски туризма в България.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране