20.08.2015 | 12:11
Ексдепутат съветва Божинов: Прати килъри да теглят курмуша на няколко наши медийни боса
Василев твърди, че няма смисъл да съди "Биг Брадър" за гей скандала

Бившият депутат от РДС Емил Василев посъветва Валери Божинов да наеме двама сръбски убийци, които да теглят куршума на няколко медийни боса в България. Василев дава този съвет, след като гей от шоуто „Биг Брадър“ обяви, че е спал с футболиста. Божинов вече обяви, че ще съди Нова тв и продуцентите на селското шоу.

Публикуваме коментара на Емил Василев без редакторска намеса:

„Адвокатски съвет към Божинов: Валерка, и без това си в Сърбия и си богат човек – наеми двама килъри от прочутата сръбска мафия и ги прати да теглят куршума на няколко медийни боса в БГ. Да видим дали слред това някой ще си позволи клевети по национална телевизия.

Не се занимававай със съдебни дела, пич – няма смисъл. На клеветниците съдиите са им подчинени. Освен това в БГ съдът присъжда и за най-наглите и грозни клевети обезщетение от 5 бона.

Жертва си на същата схема както Яне Янев навремето – купиха на едно педерасче втора ръка мерцедес и го назначиха чиновник в агенцията по „Рибарство и аквакултури“. Срещу това трябваше да говори публично, че получавал еротични СМС-и от лидера на РЗС.

После медиите на Делян Пеевски всеки ден по гьобелсовски преповтаряха наглата лъжа. И какво като адвокат спечелих всичките му дела – нищо, един от малкото читави и некорумпирани политици бе компроментиран. Тъй че прати двама от земунския клан с калашниците и така ще направиш огромна услуга на цялото българско общество.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране