21.09.2015 | 18:09
Ето го малкия Волен Сидеров! (снимки и видео)
Изписаха Деница Гаджева и бебето

Синът на Волен Сидеров и Деница Гаджева беше изписан днес по обед от АГ „Шейново”. На излизане от родилния дом щастливият татко показа бебето пред журналисти и пожела Волен-младши да е бъдещият управител на България. „Благодаря на Господ Бог, на Деница и на целия медицински екип, начело с д-р Румен Велев”, каза Сидеров.

Сидеров-бебе1

Майката Деница Гаджева сподели, че това е най-щастливият ден в живота й. „Надеждите са да е по-добър от баща си и да го надмине. Да донесе добро на всички ни”, пожела тя, цитирана от в.”Атака”.

Гордите родители споделиха още, че кръщенето на Волен Сидеров-младши ще бъде съвсем скоро.
Синът на лидера на “Атака” се роди на празника Вяра, Надежда и Любов. Тогава Волен-баща пожела Волен-младши да продължи каузата и делото му в името на България.

Сидеров-бебе2

Сидеров и Гаджева, която бе депутат от “Атака”, имат връзка от 2011 г., когато стана ясно, че той се е разделил със съпругата си Капка Георгиева. От брака си с нея лидерът на националистите няма деца.

1 коментар

  1. Тодоров каза:

    Здраве и благоденствие желая на това мило семейство. Г-н Сидеров,познавам Ви лично,което е сигурно,че пожеланието ми е от сърце.Нека малкият Воленчо расте и Ви доставя голямото удовлетворение на родители.Бъдете благословени!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране