30.05.2015 | 18:32
Фенове на Борусия подлудиха репортер в ефир
Запалянковците пробваха да дадат на репортера да си пийне бира

Феновете на Борусия Дортмунт подлудиха репортера на Sky (Германия) Робърт Дост. По време на директно включване от  „Олимпиащадион“ в Берлин запалянковците се опитаха да дадат на репортера да си пийне бира.

В началото „черно-жълтите“ фенове безобидно правеха мимически жестове, но след това използваха пълния си арсенал от закачки: развяха знамена, играха хора, дори залепиха стикер на челото на репортера и до последно не се отказаха да го почерпят преди финала за Купата на Германия. Дост обаче запази професионализъм до самия край и успя да предаде последните новини преди големия сблъсък. В студиото водещите не успяха да задържат емоциите си.

Борусия Дортмунд е в търсене на втори трофей за последните три издания на Купата на Германия. Във витрината си „черно-жълтите“ имат три купи от седем финала. Борусия детронира Байерн насред Мюнхен и в последният мач на Юрген Клоп ще  се опита да зарадва специалиста за седемте години на стадион „Сигнал Идуна Парк“.

Волфсбург никога досега не е печелил турнира, като това е едва второ участие във финала за „вълците“. През 1995-а Волфсбург губи с 0:3 от Борусия Мьонхенгладбах. „Вълците“ ще се опитат да сътворят „дубъл“, след като женската им селекция вече грабна купата на Германия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране