21.06.2016 | 0:01
Галена в афера с Илия Царски
Певицата засечена с автомобилния състезател в столичен хотел

Галена пак стъпва встрани от правия път и слага рога на мъжа си, дочу слухове „Всеки ден”. Певицата е била забелязана преди няколко дни в известен столичен хотел заедно с автомобилния състезател Илия Царски.

Галена и Царски си гукали като влюбени гълъбчета в заведение във въпросния хотел, който напоследък е много популярен сред всички чалгаджийки и обикновени столични бръмчалки. Двамата не давали вид да се притесняват, че могат да бъдат забелязани. Останалите в заведението дискретно се правели, че не ги виждат. За никого обаче не останали скрити нежните докосвания, които си разменяли.

Двойката седяла на маса, на която не била сервирана никаква храна, а само питиета. След като ги допили, станали от масата и излезли от заведението, но не ги видели да излизат от сградата. Според източниците на „Всеки ден” най-вероятно са се качили в стая в хотела.

Говори се, че аферата на Галена с Царски била изцяло за забавление. Певицата не искала нищо сериозно от връзката им. Тя е известна със слабия си ангел и дългия списък с любовници, но по свой начин държи на официалната си половинка – Галин Атанасов, познат още като Гальо Вафлата. Поне засега пайнерката не смятала да влиза в сериозни отношения с друг.

Това напълно устройвало Царски, който също не горял от желание за сериозна връзка, но пък нямал нищо против да омачка чаршафите с красавица като Галена. Напоследък той проявява подчертан интерес към фолк певици. Преди няколко месеца се разчу, че е вкарал в леглото си далеч по-слабо известната колежка на Галена – Дебора. Тя обаче се опита да използва връзката им, за да вдигне обществения интерес към себе си и по този начин да гради кариера. По информация на „Всеки ден” певицата е плащала на пиарката си да измисля слухове за отношенията й с Царски, само и само да дава поводи на медиите да пишат за нея. Освен това се опитала да го цеди като личен спонсор, възползвайки се от парите му. Това изнервило автомобилния състезател и той скъса с Дебора по бързата процедура.

С Галена обаче нещата стояли по съвсем различен начин. Тя не искала нито пари, нито публичност, а единствено забавления. Според колежки на певицата мъжът й вероятно знае за аферата й, но отдавна се е примирил с приключенския й нрав. Двамата от години си слагат рога един на друг и живеят в отворена връзка. Техни познати дори смятат, че това дори помага на семейните им отношения.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране