23.10.2015 | 0:21
Гъмов награби Преслава, тя се метна артистично в обятията му
Зрителите подозират внезапна любов, или нагласена игра

Преслава се върна в Къщата на ВИП Брадър и първото, което направи е да попее, хвърляйки премрежени погледи по Гъмов. Двамата си бяха хвърлили око още преди тя да си тръгне, но не даваха воля на чувствата си. Светлана обаче ги надуши и обяви, че „Петелът харесва кокошката“. Оказа се, че и кокошката харесва петела и докато била навън, отишла на куклен театър да го гледа. За алиби взела и Деян Топалски.

Гъмов се прибра в Къщата окрилен и разказа как се срещнал с певицата и колко добре изглеждала тя. Но остана като гръмнат, когато тя се върна в играта. В началото я дебнеше като котарак от дивана, а после започна да я докосва, сякаш е порцеланова кукла. Накрая се напи от вълнение и необуздано започна да я прегръща. Тя пък с радост се отпускаше в обятията му.

Двамата си шептяха думи, която зрителите на чуха. Дали това беше брилянтен артистичен етюд или истинска любов за връщане на рейтинга, не е ясно все още. Гъмов изглежда хлътнал, а флиртът е професия за Преслава на всеки концерт. Светлана обаче се притесни, че Бирмата гледа отвън предаването и ще си отмъсти на актьора, като излезе от предаването.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране