28.09.2018 | 14:03
Гърневски сравни Нинова със змия, леела канче с отрова от трибуната
Госпожа Импексова беше в 4 борда, нападна депутатът от ГЕРБ

Острието на ГЕРБ, бившият седесар Спас Гърневски, почти нарече соцлидерката Корнелия Нинова змия. „Имам чувството, че на трибуната има поне едно канче отрова и то от сериозно влечуго“, заключи депутатът от ГЕРБ.

Гърневски скочи на трибуната, за да отвърне с декларация на нейната декларация. И той честити на пенсионерите 1 октомври, но заключи, че именно сегашните управляващи лекували последиците от комунистическото управление преди години, като даде за пример като причина за обедняването на държавата външнотърговските дружества, които били ограбени от бившите комунисти.

„Г-жа Импексова беше поне в 4 борда – къде е Пловдивският панаир, по време на зам.-министър Нинова даден“, попита Гърневски и констатира, че от това в хазната не влязла и стотинка.

Гърневски продължи да изрежда дежурния списък с червени грехове и се спря на факти от кримихрониките от последните месеци. „Нека да митнем през олигарсите“, оповести той и изреди като спонсори на БСП разкследваните Бенчо Бенчев, общинар от Бургас, алкохолния бос Миню Стайков, когото нарече виден спонсор на БСП, семейство Арабаджиеви, където главата на фамилията бил доносник на ДС.

„И те днес имат наглостта да говорят за разграбване“, изригна по адрес на социалистите Гърневски. „Вие сте сценаристи, режисьори и в главната роля на тази система, която ще сменяте. Ами вие трябва себе си да сменяте, сядайте си на задните части и работете за народа“, скара се на БСП Гърневски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране