29.08.2017 | 0:01
Генерал Деси става блондинка
Радева започнала постепенно да променя цвета, дължината, формата на косата си

До няколко месеца съпругата на президента Десислава Радева ще премине в отбора на блондинките. Това призна личният коафьор на първата дама Любен Николов. Той нашумя през последните дни със снимка, на която прави прическата на Радева преди посещението на френския президент Еманюел Макрон у нас.

За пръв път жената на Румен Радев посетила салона на Николов миналия октомври. По това време косите на Деси бяха в червеникавите нюанси.

„Започнахме постепенно да променяме цвета, дължината, формата. После започнахме да вкарваме един по-светъл цвят и малко повече кичури. В скоро време ще я видим и с още по-светла коса. Не и правим екстравагантни неща, а в рамките на дипломатичното – нещо, което трябва да отива на една първа дама“, коментира известната си клиента Любен Николов.

1 коментар

  1. Наблюдателни типове каза:

    Ето заради природните брюнетки с естествени черно-кафяви коси и очи, които се супкват да стават блондинки – се компрометира съвсем реалната интелигентност и ум на ИСТИНСКИТЕ ПРИРОДНО НАДАРЕНИТЕ БЛОНДИНКИ.
    Да им се не види и на мераците. Всичко женско – и на което му приляга и на което блондицвета приляга като на плашило – все русо БЛОНДИ иска да е.
    Бре мераци.
    Да сте видяли ИСТИНСКА от природата и Бог надарена БЛОНДИНКА – да боядисва косите си в черно, кафяво, тъмночервено и т.н. НЯМААААА.
    Няма и да има. Да им се не види и на мераците на неумните брюнетки перхидролени жълтокоси женки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране