01.03.2016 | 13:12
Георги Марков за мигрантите: Идват да ни късат гащите и сутиените
Бежанският поток трябва да бъде спрян от НАТО – с военна сила
Няма по-свято нещо от това да си защитиш границите. Ще цитирам Хелмут Кол – Меркел съсипа моята Европа. Така бившият конституционен съдия и доказан сътрудник на „Държавна сигурност“ Георги Марков за пореден път обвини германския канцлер за бежанската криза в Европа. Той включи в списъка с обвинения още Европейската комисия, Жан-Клод Юнкер и Мартин Шулц.
Попитан директно дали Меркел е казала в прав текст на мигрантите „елате”, Марков защити за пореден път позицията, че имало две тези в Европа – на мултикултурализма и на Вишеградската четворка за християнска Европа. Има КПП-та, да се редят там, призова бившият конституционен съдия пред Нова телевизия. Борисов се моли на Господ до последно да има общоевропейско решение за защита на външните граници на ЕС, защото нямаме икономика и разчитаме на еврофондовете. Вишеградската четворка не вярва на Турция и Гърция, че ще защитят границите и ще иска план Б до последно, заяви Марков.
Като не си защитим нашите границитe, след като другите затворят границите и „нашествениците“ останат в Гърция, ще дойдат да се разхождат в Сандански да ни късат гащите и сутиените, каза Марков. Парламентът ни трябва да каже, че ще изградим стена и ще използваме сила, за да спрем тези „нашественици“ и да започнем веднага, а не да се сетим, когато заприиждат от Гърция. Не отговаряме за чужди държави – съсипаха Европа и изнасилват християнски деца, разпени се Марков, без да коментира дадени кадри с бунтовете на гръцко-македонската граница, в които имаше заснети и много деца.

Бежанският поток трябва да бъде спрян от НАТО – с военна сила. Бомбардираха Югославия, арабски пролети правиха, сега да се намесят, добави бившият конституционен съдия. Спука се либералният балон – на банкови монополи, на медии, които крият какво става в Кьолн. Европа завива надясно, подчерта Марков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране