24.09.2023 | 10:47
ГЕРБ издигна таекуондист за кмет на Пловдив
Костадин Димитров е районен кмет от 2011 г. и вицепрезидент на федерацията по таекуондо

Досегашният кмет на район „Тракия“ Костадин Димитров е номинацията на ГЕРБ за кмет на Пловдив. Лидерът на партията Бойко Борисов отиде тази сутрин в Пловдив за да съобщи на организацията кой е кандидат на ГЕРБ. „На пръв поглед един тих и мълчалив човек, достоен, който много добре работи”, каза за него лидерът на ГЕРБ. Димитров ще бъде и водач на листата с общинските съветници на ГЕРБ в Пловдив.

Костадин Димитров е районен кмет от 2011 г.  Вицепрезидент на федерацията по таекуондо. Дългогодишен треньор и спортист. „Стоичков, Стефка Костадинова, Йовчев, Наско Узунов го подкрепят. Поне така са ми казали“, обясни Борисов. „Аз започнах с таекуондото, после в МВР развих каратето“, напомни Борисов.

Определени са и кандидатите за районен кмет в Пловдив. Георги Стаменов ще се бори още веднъж за районен „Централен“. Двама души от младежката организация на ГЕРБ – Георги Гатев и Атанас Кучев, ще са кандидатите за район „Тракия и район „Южен“. Ангел Славов ще е кандидат за район “Западен”. Номинациите на ГЕРБ за другите два пловдивски района са Юлиян Лалев и Емил Русенов.

След Костадин Димитров в листата на ГЕРБ за общински съвенници следват: Йордан Илиев, Иван Стоянов, Димитър Колев, Радослава Ташкова, Стефан Шилев, Георги Василев, Атанас Узунов, Слави Георгиев, Вера Тоскова, Златин Велев, Аргир Аргиров  Веселин Маневски, Иглика Казанджиева, съобщава „Пловдив 24“.

Шеф на ГЕРБ-Пловдив ще бъде Димитър Колев. Той зае мястото на подалия оставка координатор Иван Тотев.

„Ще кажа кой е кандидат за София като отида в София. Утре е последният срок за регистрацията на кандидатите за кмет, значи и утре е ден“, обясни Борисов.

„Водете позитивна кампания. Лични квалификации – не! Обиди – не! След като свърши кампанията коалицията пак трябва да я има“, заръча Борисов на пловдивския партиен актив.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране