28.12.2016 | 23:26
Гледането на сутрешни блокове води до оглупяване!
Тази сутрин ни учиха на морал: дон Цеци, Славчо Пенчев и Далай Лама

В сутрешното предаване на Нова ТВ вече трети пореден ден се експлоатира едно изключително тъпо нещо, наречено от неблестящите с особен интелект редакторки „социален експеримент“ – подставени деца ходят по улиците и по ресторантите и скрита камера снима как околните, сред тях други подставени, се отнасят с тях, уж им дават якетата си, питат ги разни работи и т.н.
После в студиото разни измислени „специалисти“ и социални антрополози се правят на умни и заедно с Анчето Цолова коментират какви били българите и защо били такива.
Днес ни ощастливи с разсъждения за всичко, най-вече за морала и човещината, бившият затворник Дон Цеци (Цветелин Кънчев).
Този известен цигански бос, осъден за грабеж (Wikipedia), се опита в контекста на обсъждания „експеримент“ да внуши, че българското общество трябва да е много по-състрадателно към братята цигани, в смисъл да им дава повече пари и да не ги гони, когато крадат.
Дон Цеци цитира Далай Лама, който уж бил казал, а той не го е казал, че човек става щастлив, когато проявява състрадание (има предвид към циганите).
В същото време при Хекимянчо на ум, разум и морал ни научи соственикът на чалга заведения, (БИАД и др.) архонтът Слави Бинев, истинското му име е доста смешно – Славчо Пенчев, а защо е архонт знае само той.
Този дебел таекуондист е известен още и като човекът, който през 2011 г. като евродепутат призовава европейските институции да арестуват министър-председателя на България Бойко Борисов.
Но най-бляскавата му популярност се дължи на факта, че навремето шефът на ВИС публично го наби в собственото му заведение.
Архонтът очерта светло бъдеще пред спорта, нацията и света като цяло.

Гледането на сутрешни телевизионни предавания води до акутно оглупяване и уврежда непоправимо психичното ви здраве!

Петър Иванов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране