13.04.2016 | 9:29
Гонзо разбуни духовете на „Герена“, разговаря с шеф на Черно море
Георги Иванов цъфна на мач във Варна

Спортният директор на Левски Георги Иванов се срещна с шеф в Черно море, след като „сините“ смачкаха с 3:0 Ботев на „Герена“, пише „Меридиан мач“. Ден след победата Гонзо беше на „Тича“ и изгледа от трибуните „хикса“ на „моряците“ с Пирин (Благоевград). Той направи това в компанията на изпълнителния директор на Черно море Марин Маринов. Двамата бяха един до друг, като не бяха в официалната ложа, а встрани от нея. Това е доста странно, защото обикновено Гонзо винаги е във ВИП ложата, когато е на „Тича“.

От варненския клуб не разкриват каква е причината за визитата на Георги Иванов, но на стадиона моментално се появиха два най-вероятни варианта. Основният е свързан с евентуално завръщане на Гонзо в Черно море. Другият – нещо около трансфер, който двата клуба готвят.

Разбира се, не е изключено визитата на „синия“ директор да няма нищо общо с предходните варианти. Припомняме, че Георги Иванов беше старши треньор на Черно море за около година и половина, а си тръгна от „Тича“ по собствено желание, след като получи оферта от Левски.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране