20.04.2024 | 11:15
Грахич към Слави: Кой си ти, бе? Расист и нечовек!
Босненката го посъветва да си трае и да си пее тъпите песни

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, скочи побесняла срещу него, при това публично и с доста груби определения. Босненката реагира под пост на Дългия в мрежата без да й пука от репутацията му на виден партиен водач.

Слави укорява Иран за нападението срещу Израел и написа, че с радикалния ислям не можеш да се бориш, нито да го проумееш. За него той е извън всякакви човешки ценности и разбирания и е чудовище, с което светът трябва да воюва с всички възможни методи.

Самата Грахич обаче изповядва исляма и думите на Дългия я взривиха. Тя написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война.

Грахич го посъветва да си трае и да си пее тъпите песни. Стигна се дотам, че да му каже – ай сиктир и да благодари на Бог, че се е отървала от тази помия. И загатна, че Дългия е расист и нечовек.

Накрая тя дори обвини Слави, че не той пише постовете си, а сценаристите му, защото него и за това не го бива.

2 коментара

  1. м да каза:

    Традиция за Балканите… бивши работници да плюят работодателите си, забравяйки откъде са тръгнали!
    И да РАДИКАЛНИЯ ислям е тумор върху лицето на планетата Земята!!! Както тумор върху лицето на планетата Земята са всички радикални движения без значени дали са ислямистки, будистки, християнски…
    Грахич да благодари на християнска България, че е станала полу известна защото в мюсюлманска Босна още щеше да мие чинии

  2. Аз1 каза:

    Ами ти коя си. Без Слави кой щеше да знае за теб. Гледай си мангал и си трай.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране