17.02.2024 | 11:01
И Лена обясни КОЙ е убил Навални
Мрежата я разсипа: Тю, помрачи се празникът от решението на Гърция за еднополовите бракове

И Лена Бориславова, досущ като Бойко Борисов, обясни на последователите си във фейсбук кой е убил руския опозиционер Алексей Навални. Путин и режимът му, разбира се.

В поста си в социалната мрежа сивият кардинал на „Продължаваме промяната“ предупреждава, че Кремъл е заплаха не само за Украйна, но и за цяла Европа и зове България да не стои безучастно, а да продължава да се противопоставя на войната.

Публикацията на Бориславова разбуни духовете на симпатизантите й, като повечето отправят яростни критики към нея и я питат как точно България трябва да се намеси в този конфликт.

„Абе нещо щяхте да борите корупцията.. Ох, извинете, Борисов и Пеевски не дават… Нещо за геноцида над Палестина???“, пише потребител.

„Трябва да направите партия и в Русия и там да оправите нещата. Чрез други сглобки естествено . . .“, добавя друг.

„Тююю, помрачи се празникът от решението на Гърция за еднополовите бракове, каръшка работа, тия руснаци не можеха ли да изчакат малко…“, пише Борислав Иванов.

Коментарът му е по повод радостния пост на Найо Тицин вчера с новината, че Гърция е разрешила еднополовите бракове.

1 коментар

  1. КОЛОБЪР каза:

    НА Г-ЖА ПАРАПЕТОВА ОТ МИ-6 ДИРЕКТНО И СНАСЯТ ИТФО . В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА КОЙ ИМА ИНТЕРЕСЪ ДА СВИТНЕ НОСРАЛНИ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ . НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИТЕ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране