21.06.2016 | 0:01
Иде седмицата на най-плодовития секс
Лятното слънцестоене съвпада с пълнолунието за пръв път от 49 години

Едно необикновено звездно събитие прави следващата седмица особено страстна и подвластна на силната мъжка енергия и плодовитост. От 20 до 26 юни сексът със сигурност води до забременяване според древните вярвания по нашите земи. Това е времето на лятното слънцестоене, когато денят е най-дълъг, а нощта най-кратка в Северното полукълбо. Случва се обикновено на 22 юни, а тази година е съпроводено с едно необикновено събитие, което не е ставало от 49 години.

В нощта на 20 срещу 21 юни 2016 г. пълнолунието съвпадна с лятното слънцестоене. В първите часове на 21 юни – в 1,34 ч., Слънцето достигна най-високата си точка в Северното полукълбо, отбелязвайки началото на северното лято и най-ниската точка в Южното полукълбо, където даде старт на южната зима. 12 часа преди това Луната достигна пълна фаза и се появи кръгла на небето. За последен път двете астрономически събития са съвпаднали на 22 юни 1967 г. Следващия път това ще се повтори след 46 години – на 21 юни 2062 г.
Периодът около лятното слънцестоене е изключително мощен, наситен с нарастваща, стабилна енергия, изтъкват астролозите.

Началният час на лятото е кулминация на мъжката ян енергия. Слънцето навлиза в знака Рак. Заради съвпадението на пълнолуние с лятно слънцестоене всички същества се зареждат с космическа енергия. Оттук и възможността сексът да доведе до забременяване с по-голяма сигурност, отколкото в други периоди на годината. Просто мъжкото начало, оплодително и крепящо Земята със своята сила, се проявява по необикновен начин. Правете деца в този необикновен период от началото на лятото до Еньовден – 24 юни, съветват астролозите и уверяват, че заченатите по това време деца ще са с необикновени възможности и ще променят света към по-добро.

Периодът е и силно лечебен и е добре да бъде използван за зареждане и енергизиране на тялото, за билко- и цветолечение, за хидротерапия, както и за повлияване на труднолечими болести. Естествената природна сила на тези дни може да даде стимул на дейности, които са близо до кулминацията и реализацията си. Концентрирайте се върху личното и духовното си развитие, материалния просперитет и благополучие, жизнеността, както и самоизцелението, здравето и растежа.

Времето на лятното слънцестоене в комбинация с пълнолунието в Стрелец е подходящо за осъществяване на далечни пътешествия, преместване или емиграция, промяна, ориентирана към приключване както в битов, така и в емоционален план. Носи също прозрения за собствения път в живота, интуиция и яснота на ума. Може да подкрепи преквалификация или обучение в нова област.

В по-широка времева перспектива е подходящо за работа върху чувството ни за сигурност, безопасност и защита, включително финансовата и материалната сигурност. Също и за осмисляне и приемане на вътрешната ни нерешителност, прекомерната привързаност към хора и предмети, идеализирането на света и любимите ни същества.

3 коментара

  1. I write from abroad каза:

    And I think need : peace on Earth and good among people

  2. --------- каза:

    Интересни са коментарите след 35-ти в „Гръцки рапър обижда брутално българките в своя песен “ в dariknews.bg. На сайта “Всички жени по света да бъдат обрязани, призова руски мюфтия” в dariknews.bg пише интересни коментари (особено 39 и 40-ти коментари).

  3. българин каза:

    на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране