23.06.2016 | 19:54
Илиана Раева крещяла по Цвети Стоянова: Тъпа крава, за нищо не ставаш и дърпаш отбора надолу
Шефката на родната гимнастика била категорична, че Стоянова проиграла всичките си шансове за връщане в отбора

Скандалните разкрития около случващото се с гимнастичката на националния ни отбор Цветелина Стоянова нямат край.

Както е известно, на 14 юни грацията направи опит да се самоубие, хвърляйки се от шестия етаж на сградата, в която живее, а състоянието ѝ още не е стабилно, като към момента тя все още е в “Пирогов”.

„Илиана я нарекла Цвети слабохарактерна крава, обиждала я е като каруцар и категорично е обявила, че няма никакъв вариант Цветелина да се върне в отбора по художествена гимнастика. Успя да й вмени вина, че дърпа целия отбор назад и че е по-добре да я няма”, разкрива пред “Уикенд” близък до Цвети.

Избухването на Раева станало в неделя вечер, часове след като ансамбъла ни по художествена гимнастика участвал в предаването „120 минути” по Би Ти Ви. Цвети също била сред поканените грации, но внезапно напуснала гримьорната и не се появила в ефир. Същата вечер Цветелина опитала да говори с Илиана Раева и да й се извини за напускането й. Шефката на родната федерация по гимнастика обаче била категорична, че Цвети е проиграла всичките си шансове за връщане в отбора.

На следващата сутрин Цветелина научила, че мястото й вече е заето от резервата Любомира Казанова. От тази новина рухнала и бързо взела решението да сложи край на живота си, след като видяло отблизо края на кариерата си.

„Цвети наистина e лабилна психически, но това се отнася за всички момичета от ансамбъла. Те от години са тормозени от Илиана Раева, която ги тренира и третира както навремето Нешка Робева се отнасяше с грациите. Да, но сега времената са други. Ако преди 1989-а от Нешка се чакаха резултати и тя отговаряше пред Партията за провалите на ансамбъла, сега никой не изисква от гимнастичките ни медали на живот и смърт. Изисква ги само болната амбиция на Раева, която държи да е начело на художествената гимнастика, за да върти далавери във федерацията и да обира пари от спонсори”, възмутени са от деспотичния нрав на съпругата на Наско Сираков спортни деятели.

Освен председател на федерацията по художествена гимнастика, Раева има и частен клуб, финансиран от златодобивното дружество “Дънди Прешъс Метълс”. Запознати са категорични, че момичетата в нейната школа са трагични, но все са първи на състезания. Също така именно с тях Илиана попълва националния отбор, за да си гарантира повече спонсори.

2 коментара

  1. Bedna, bedna Balgaria каза:

    То е видно коя е кравата. Но защо няма наказателно преследване? Раева е виновна за опита за самоубийство. И тия момичета защо се оставят да бъдат малтретирани! Да бягат далече от Раева. Нищо не може да им направи. Това да не са робини. Спортни клубове много по света. Границите са отворени сега. По времето на Нешка е било различно положението.

  2. Боже каза:

    Кравата е Раева, вижте и’ физиономията, а как е накичена??

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране