05.10.2015 | 0:03
Иво Танев наду бицепси, сваля Гонзовица
Плеймейтката с охота пъшка, докато той я масажира, но зад гърба му го нарича "големия плешив петел"

След всички оплетени и преплетени интриги в къщата на ВИП Брадър Иво Танев не остана по-назад.

Изпълнителят на чалга по софийските подлези, впоследствие тв водещ също реши да се прояви. Първо той обяви чушко-картофена война на Кичка Бодурова и превзе кухнята. Двамата водиха дълги кулинарни спорове, докато той се настани пред тенджерите и тиганите, като по този начин влезе под кожата на съквартирантите, месейки им хляб и приготвяйки различни вкусотии.

След като си осигури народната любов откъм тила, той премина в атака по нежния фронт. Някак не беше ок за него другите да страдат и въздишат, а той да си няма ни една тръпка и да е незабележим за публиката. Затова Танев се отдаде на масажи.

Той обяви, че има златни ръце и причаква плеймейтките край фитнеса с предложението да ги размачка. Те пък с готовност се простират голи на килимчето, съвсем без сутиен и се оставят в сръчните му лапи.

Светлана Василева пък използва случая, докато я мачкат да си попъшка страстно и отново да издаде онези звуци, за които и порноактриси могат да й завидят. Страхотен си, златен си, браво, чудесно, мъркаше Гонзовца, а Иво, с лъснало от пот кубе едва не легна отгоре й. Той изобщо няма понятие, че тя и Моника го наричат зад гърба му „големия плешив петел“, а Светлана се шегува, че ще се бие с Преслава за сърцето му. Сега Преслава я няма, но Светлето хич не атакува обекта, а само се възползва от безплатните масажи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране